Tarieven assistentiewoningen

Huren assistentiewoning

Met een huurprijs vanaf 25,16 euro per dag, inclusief de vaste diensten voor 1 persoon, kan je komen wonen in één van de prachtige flats. Dat betekent een maandelijkse huurprijs van 755 euro voor een assistentiewoning van 60 m² bruto woonoppervlakte + 12,50 m² terras. Dit type assistentiewoning bestaat uit een slaapkamer, een badkamer, een berging met voorziening voor wasmachine en droogkast, een keuken met leefruimte en een terras. In de keuken is een ijskast voorzien met diepvriesvak, een kookplaat met dampkap, een combi-oven, een vaatwasser en een gootsteen met verlek. In de badkamer is een inloop douche voorzien, een toilet en een lavabo met kast.


Kopen assistentiewoning

De assistentiewoningen starten bij een aankoopprijs van € 189.000 exclusief kosten. De prijzen variëren naargelang de oppervlakte en ligging van de assistentiewoning. De verkoping van de assistentiewoningen gaat onder het regime van de registratierechten, zegge met een koopbelasting van 10% op de verkoopprijs. Alsook een vrijstelling van onroerende voorheffing indien u de serviceflat zelf bewoont, of ter beschikking stelt van de uitbater.Kopen van een assistentiewoning: Woonst of investering?

Wie koopt kan er zelf in komen wonen, of kan dit kopen voor bvb. zijn ouders. U hoeft niet meteen zelf te komen wonen. In dit laatste geval zorgt vzw Martinas voor de verhuur. De aankoop van een erkende serviceflat is een goede keuze. U kan genieten van een aantal voordelen. Kortom, een veilige belegging voor een zorgeloze oude dag!
Serviceflats - assistentiewoningen Serviceflats - assistentiewoningen Serviceflats - assistentiewoningen Serviceflats - assistentiewoningen Serviceflats - assistentiewoningen

Klik hier om een 3D-voorstelling te bekijken van een assistentiewoning.